Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Fahéjas alma bundában

Hozzávalók:
40 dkg alma (tisztítva)
0,8 dl tej
8 dkg búzaliszt teljes kiörlésű
1 db tojás
¼ kk fahéj
1 ek olaj
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
1130 kJ (270 kcal)
Fehérje
4,6 g
Zsír
17 g
Szénhidrát
24 g
Elkészítés:

1. Az almákat mossuk meg, a magházakat távolítsuk el és vágjunk körülbelül egy centiméteres vastagságú karikákra.

2. Az egész tojást verjük fel és a búzaliszttel, tejjel készítsünk masszát belőle. Ízesítjük fahéjjal.

3. A teflon serpenyőt forrósítsuk fel, majd olajozzuk ki. Az almakarikákat mártsuk bele a lisztes, tojásos masszába és a kiolajozott serpenyőben mindkét oldalát süssük meg!


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.