Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Étkezés

Nyári konyha

Augusztus rendszerint kedvez a konyhai kreatívoknak: ilyentájt annyi a friss zöldség és gyümölcs, hogy az már kifejezetten csábít új ételek, receptek kipróbálására. Vannak ennek az időszaknak különös figyelmet érdemlő fogásai is. Például a levesek, amelyeknek két esztendeje éppen e hónapban szentelt egy külön számot a Táplálkozási Akadémiát kiadó dietetikus-szövetség (MDOSZ).


Étkezés

Apróságok dicsérete

A különféle magok és aszalványok a tél igazi szezongyümölcsei. Előállításuk nem kíván mesterséges körülményeket, s szállítani sem muszáj őket a fél világon át. Ráadásul az egészséget támogató hatásukról legalább annyi jót lehet elmondani, mint a nyári társaikéról.


Étkezés

Egészséges pékség

2020 a házi pékségek reneszánszát hozta. A sláger ugyan az otthoni kenyérsütés lett, de aki azt sikerrel vette, az előtt a kelesztés-dagasztás-gyúrás-sütés kalandja egy sokkal szélesebb pályát nyitott meg. A saját ízek keresésére a kalácsok, pizzák és a különféle pék- és cukrászsütemények tésztái is számtalan lehetőséget kínálnak.


Étkezés

Jó reggelit!

A vakáció nem csak azoknak segíthet bepótolni némi évközi elmaradást, akik iskolai pótvizsgára kényszerülnek. Lehet a mindennapi szokásokat is most egy kicsit másképp alakítani, kipróbálni valami újat, ami aztán talán megmarad az év hajszásabb napjain is. Bármily furcsán hangozhat, ilyen a reggelizés is.


Étkezés

Járványos konyhareform

A járvány miatt megváltozott szokásaink alighanem még sokáig fogják jellemezni életünket. A Nielsen piackutató is erre jutott, amikor mintegy húsz országban vizsgálta a COVID-19 vírus keltette reakciókat. E szerint a magyarok közel fele hiszi, hogy 3 hónapon belül vége lesz a járványnak, kicsivel többen számolnak 4-12 hónappal, s csupán 5 százalék számít 1 évnél is hosszabb kifutással.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.