Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Életmódváltás

Tavaszi álom és ébredés

Márciusban bár a természet éppen ébred, az emberek a szokottnál többet beszélnek az alvásról. Noha az olyan magától értetődő tevékenységnek látszik, amit már a csecsemők is kiválóan művelnek, valójában nagyon sok felnőttnek okoz gondot az, hogy túl keveset, túl sokat, vagy éppen túlzottan nyugtalanul alszik.


Életmódváltás

Öngyógyszerezés

Már az újévköszöntő beszédében is közös sportolásra biztatott a köztársasági elnök, majd erre rá is erősített, amikor pár héttel később hivatalos határozatban hirdette meg 2024-re "a mozgás évét". Ebben azt kérte, hogy mindenki tegye meg a magáét annak érdekében, hogy lendüljön mozgásba az ország:


Életmódváltás

Korfaragás

Így év elején sokan ébrednek arra, hogy most már tényleg tarthatatlan az a fölösleg, amit magukon cipelnek, de aztán mégis keveseknek sikerül megszabadulniuk tőle. Tavaly [2023] nyáron ismertetett egy 18 millió ember adatait feldolgozó amerikai vizsgálatot a JAMA Network miszerint 10-ből mindössze 1 túlsúlyos embernek sikerült egy éven belül legalább 5 százaléknyit leadnia a testtömegéből.


Életmódváltás

Mikor? Mennyit? Milyet?

Az közismert, hogy a 2-es típusú diabétesz elodázásának, s kezelésének is egyik kulcseszköze a fizikai aktivitás, de az mindmáig kérdéses, hogy mikor, milyen mozgás lehet erre a leghatásosabb.


Életmódváltás

Súlyos gondok

Ha hinni lehet a Google keresési statisztikáinak, akkor az emberek ezekben a hetekben tempósan veszítik el érdeklődésüket a fogyókúrák iránt. Persze az ünnepek után - ahogy ráállnak a fürdőszoba mérlegre - az szinte egyből, s hatványozottan tér majd vissza, de akkor sem lesz könnyebb csodás módszert találni a túlsúlytól való megszabadulásra.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.