Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Élet cukorbetegen

Beteglét-tudomány

Nem sokat ér az orvos tudománya, ha maga a beteg nem veszi ki részét a diabétesz terápiájából. Ahhoz persze őt is ki kell képezni, ami viszont egyelőre nem erőssége a cukorbeteg-gondozásnak. Ezért is alakított ki erre közös ajánlást hét szakmai szervezet.


Élet cukorbetegen

Száz év után

Épp 30 esztendeje rendezte az első Diabétesz Világnapot az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF). A kezdeményezők ezzel egy olyan eseménysorozatot kívántak létrehozni, amivel ráirányíthatják a közfigyelmet egy-egy, a cukorbetegség szempontjából fontos témára.


Élet cukorbetegen

Mit lát a beteg?

Azt talán senki sem állítja, hogy a hazai cukorbetegellátás egységesen magas színvonalú lenne. Sőt, a pandémia előtti talán utolsó, ezzel foglalkozó konferencián a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének elnöke eléggé kiábrándultan jellemezte a helyzetet.


Élet cukorbetegen

Teledoktor

A járvány kevés pozitív hatása közül talán az egyik legfontosabb, hogy szélesebbre tárta a kaput a távorvoslás előtt. Ha kényszerűségből is kellett kipróbálniuk sokaknak, a tapasztalatok alapján elfogadottabbá vált, hogy az orvos-beteg találkozás eredményességének nem mindig feltétele a fizikai kontaktus.


Élet cukorbetegen

Új tanév - új élet

Májusban megszavazta a parlament is, így idén [2021] szeptembertől a köznevelési intézményekben meg kell szervezni az 1-es típusú diabéteszes gyermekek szakszerű napközi ellátását. (2021. évi LII. törvény)A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.