Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Kockázatok

Terhességi tanácsadás

Az anyák diabétesze közös baj, még ha annak hatása esetleg csak évek múltán jelentkezik a gyerekeiknél. A kutatók legújabban a terhességi cukorbetegség és a gyermekek idegrendszeri fejlődésének egyes eltérései között tártak fel kapcsolatot.


Kockázatok

Megy a járvány, jön a járvány

Hogyan is állunk most a Coviddal? - Nehéz kérdés, különösen annak, aki összeveti az év fordulójának híreit. Míg Magyarországon úgy tűnhet, hogy már túl vagyunk rajta, hiszen megszűnt az állami Covid-információs oldal is, addig a három éven át szigorúan védekező Kínában éppen most látszik elszabadulni járvány.


Kockázatok

Szezon-veszély

Jó pár éve gyűlnek az adatok, melyek arra utalnak, hogy a rossz levegő nem csupán fojtogató, hanem még a diabétesz kialakulásában is lehet szerepe. Ráadásul annak mechanizmusa sem látszik szimplának.


Kockázatok

Verzió-frissítéssel tér vissza a vírus

Nehezen szabadulunk a covidtól. Bár időnként jönnek jobb hírek is felőle. Ezek közé sorolható Emma Rezel-Potts és társai kutatása, amelyről a PLOS Medicine folyóirat számolt be idén [2022] júliusban. Ennek témáját az a tapasztalat adta, hogy covid-fertőzés után akár hónapokig megnő egyes keringési betegségek, valamint a diabétesz kialakulásának a rizikója is.


Kockázatok

Gomba-baj

Nyaranta az olyan problémák is könnyebben napvilágra kerülnek, mint egy körömgomba-fertőzés. Bár ez sokak gondja - igazi civilizációs betegség, az emberek 5-20 százalékát érinti - de korántsem egyformán veszélyeztet mindenkit. A hajlamosító tényezők között szerepel egyebek mellett a cukorbetegség, meg a rossz végtagi keringés is.A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.