Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Érdekes tartalmak

Olvassa el a megújuló cikkeinket, melyek aktuális témákban és olvasmányos formában nyújtanak hasznos információkat Önnek!
Éljen teljes életet cukorbetegen is!

Kockázatok

Trombózis-torna

"Az időskor nem betegség" címmel hirdették meg a Semmelweis Egészség Napok [2021] februári rendezvényét, melynek az egyik témáját a trombózis adta. E választás kézenfekvő lehetett, hiszen a vérrögképződés veszélye az életkorral nő, s így gyakoribbak annak az olyan következményei is, mint a sztrók, a tüdőembólia vagy szívinfarktus. A jelenség okairól, s az elkerülés lehetőségeiről az egyetem honlapjának is nyilatkozott dr. Gadó Klára hematológus pr


Kockázatok

Jöhet a hosszú évvége!

Az egészséges karácsonyozás főszereplője hagyományosan az ünnepi menü, ám idén vélhetően ez is másképp lesz. Ez alkalommal sokkal több múlhat a tervezésen, a készülődésen, amihez már novemberben sem túl korai hozzálátni.

A járványhelyzet aligha javul számottevően a következő 2-3 hónapban.


Kockázatok

Kritikus a tömeg

Az elhízás veszélyes! - ehhez a régi igazsághoz adott újabb szempontokat egy minapi nyilatkozatában Bedros J. Róbert, az Országos Obezitológiai Centrum vezetője. Ő abból az alkalomból beszélt szeptemberben [2020] a novekedés.hu-nak, hogy egy szerzőtársával tanulmányt írt a túlsúlyosság és a koronavírus-fertőzés következményeinek kapcsolatáról.


Kockázatok

Szúrnak és védenek

Az, hogy most sokkal enyhébb a társadalmi érintkezések korlátozása, mint volt fél esztendeje, nem csupán az új koronavírus, hanem a közönséges influenza terjedését is könnyíti. Így vélhetően annak az őszi hulláma sem lesz olyan enyhe, mint volt a tavaszi.


Kockázatok

Riadó idő van

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján idén nyáron is sok gyötrően forró napra, időszakra számíthatunk. Tavaly [2019] már júniusban is - pedig ez még korántsem tipikusan a kánikulák hónapja - volt hőségriadó. Azaz a tisztifőorvosnak figyelmeztetnie kellett az embereket, hogy védekezzenek tudatosan, mert az éjszakánként sem enyhülő forróság az egészségüket is fenyegeti.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.