Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Mentás nektarinos torta (12 szelethez)

Hozzávalók:
15 dkg zabpehely (apró szemű)
15 dkg alma
2 dl habtejszín
3 dl natúr joghurt
30 dkg nektarin
2 zacskó instant zselatin
kis csokor menta
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál eritrit (édesítőszer)
1 tk. őrölt fahéj
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
555 KJ/ 132 kcal
Fehérje
4,4 g
Zsír
6,6 g
Szénhidrát
12 g
Elkészítés:

1. A zabpelyhet kézzel összegyúrjuk a lereszelt almával, fahéjjal, majd egy folpackkal bélelt 20 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőszekrénybe tesszük.

2. A hideg tejszínt felverjük, közben fokozatosan hozzáadjuk az egyik zacskó instant zselatint.

3. A nektarint az édesítőszerrel, a mentával, a citromlével és a joghurttal simára turmixoljuk, hozzákeverjük a másik zacskó zselatint, és elkeverjük a tejszínnel.

4. A krémet a zablapra öntjük, hűtőszekrénybe tesszük egy éjszakára. Tálaláskor nektarinszeletekkel, mentalevelekkel díszíthetjük a tortát.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.