Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Mogyorós szaloncukor
(20 darabhoz)

Hozzávalók:
10 dkg őrölt mogyoró
5 dkg poreritrit
1 dkg kakaópor (cukrozatlan)
5 ek hideg víz
5 dkg csokoládé (diabetikus)
5 dkg étcsokoládé
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
267 KJ (64 kcal)
Fehérje
1 g
Zsír
5 g
Szénhidrát
2 g
Elkészítés:

1. Az őrölt mogyorót összekeverjük az édesítőszerrel és a kakaóporral, majd a vizet kanalanként hozzáadva formázható masszát készítünk kézzel. A masszát két részre osztjuk, 2 hengert gyúrunk belőle és 10-10 részre osztjuk.

2. Vizes kézzel egyesével szaloncukor formájúra igazítjuk, sütőpapírral bélelt tálcára helyezzük és 10 percre betesszük a fagyasztóba.

3. Vízgőz felett összeolvasztjuk a csokoládékat, és az enyhén megdermedt szaloncukor formákat belemártogatjuk, szilárdulásig sütőpapíros tálcára helyezzük.

WEB/REC/C/2024/XII/01-06v.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.