Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Franciasaláta

Hozzávalók:
42 dkg fagyasztott zöldborsó, sárgarépa (mirelit vegyesfőzelék)
4 dl 12% zsírtartalmú teljföl
26 dkg burgonya
18 dkg alma
12 dkg ecetes uborka
16 dkg cukormentes majonéz
mustár
citromlé
energiamentes édesítőszer
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
2757 KJ (660 kcal)
Fehérje
10,8 g
Zsír
5,1 g
Szénhidrát
37 g
Elkészítés:

1. A burgonyát mossuk meg és a héjában főzzük meg. Ha kihűlt hámozzuk és vágjuk apró kockákra.

2. Az almát mossuk meg és ha a héja nem szép, távolítsuk el.Az almát a burgonyával megegyező nagyságúra kockázzuk fel.

3. A vegyes főzeléket pároljuk puhára és hagyjuk kihűlni.

4. Az ecetes uborkát kockázzuk fel.

5. Készítsük el a mártást: A majonézhez adjuk hozzá a mustárt, citromlevet, sót, édesítőszert, és a tejfölt. Keverjük jól össze!

6. A megfőzött és feldarabolt zöldségeket forgassuk a mártásba, és pár órán át hagyjuk a hűtőben pihenni.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.