Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Húsos kelkáposztaleves

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb
32 dkg kelkáposzta
0,8 dl tejföl 12% zsírtartalmú
1,5 ek liszt
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
köménymag, őrölt
fűszerpaprika
feketebors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
418 kcal
Fehérje
22 g
Zsír
30 g
Szénhidrát
11 g
Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.

2. A sertéscombot megmossuk és felkockázzuk, majd a megpárolt vöröshagymára téve megpirítjuk és félpuhára pároljuk a fűszerpaprikával, köménymaggal megízesítve.

3. Felengedjük vízzel és hozzáadjuk a tisztított felkockázott kelkáposztát.

4. Elkészítjük a habarást a tejfölből és a lisztből, hozzámelegítjük.

5. Kiforralás után lezárjuk a tüzet.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.