Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Babos-spárgás lazacsaláta (4 személyre)

Hozzávalók:
15 dkg hajdina
20 dkg lazacfilé
1 darab citrom
30 dkg zöld spárga
½ dl olívaolaj
15 dkg koktélparadicsom
5 dkg bébispenót
1 csokor retek
10 dkg fehér babkonzerv
só, őrölt bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
1520 KJ/ 362 kcal
Fehérje
20,8 g
Zsír
15,4 g
Szénhidrát
31,4 g
Elkészítés:

1. Másfél liter vizet sóval felforralunk, és kb. 12 perc alatt készre főzzük a hajdinát. Leszűrjük hideg vízzel, hagyjuk lecsepegni.

2. Egy kisebb edényben 1 liter vizet felforralunk, sózzuk, borsozzuk, belefacsarjuk negyed citrom levét. Beletesszük a felkockázott lazacot, a tűzhelyet lezárjuk, kb. 10 percig hagyjuk benne a halat, majd lecsepegtetjük.

3. Egy serpenyőben felmelegített olajban 2-3 perc alatt megpirítjuk a spárgát. Ízesítjük sóval, borssal, pár csepp citromlével.

4. Egy keverőtálba tesszük az összes hozzávalót, meglocsoljuk olívaolajjal és citromlével, majd óvatosan összeforgatjuk.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.