Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Zöldborsókrémleves

Hozzávalók:
25 dkg zöldborsó
1 l zöldségalaplé
4,5 dkg vaj
0,5 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
bors
őrölt szerecsendió
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
863,8 KJ (205,7 kcal)
Fehérje
6,2 g
Zsír
14,3 g
Szénhidrát
12,3 g
Elkészítés:

1. A vajat felolvasztjuk, megpároljuk benne az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzátesszük a zöldborsót.

2. Hozzáadjuk az alaplevet is, kb. 15 percig főzzük.

3. Ha teljesen átpuhult a borsó, botmixerrel pépesítjük.

4. Visszatesszük a tűzhelyre, hozzáadjuk a főzőtejszínt. Összeforraljuk, ízesítjük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.