Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Retekleves (4 személyre)

Hozzávalók:
2 cs. retek
2 db (15 dkg) burgonya
2 db karalábé
2 db zöldségleveskocka
1 ek vaj
2 ek Graham liszt
1 db kígyóuborka
petrezselyem, só, bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
355 KJ (85 kcal)
Fehérje
3,4 g
Zsír
0,08 g
Szénhidrát
16,3 g
Elkészítés:

1. Az egyik karalábét és 2-3 szem retket félreteszünk, a többi zöldséget összevágjuk.

2. Felforralunk 8 dl vizet a leveskockákkal, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, és puhára főzzük.

3. A felforrósított vajon a lisztet megfuttatjuk, a leveshez adva összeforraljuk, majd az egészet összeturmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük. A retek levelét leöblítjük, finomra aprítjuk, és a levesbe szórjuk. Hűtőszekrényben jól lehűtjük.

4. A tálaláshoz félretett retket karikára, az uborkát apró kockára vágjuk, a karalábét nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A levest tálkákban a zöldségekkel és petrezselyemlevéllel megszórva tálaljuk.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.