Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Fetás karfiolkrémleves
(4 személyre)

Hozzávalók:
1 db vöröshagyma
40 dkg karfiol
2 gerezd fokhagyma
1,3 l szűrt zöldségleves
10 dkg feta sajt
1 dl natúr joghurt
¼ db citrom
1 ek őrölt kurkuma
2 ek olívaolaj
bors
snidling
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
719 KJ (171 kcal)
Fehérje
8 g
Zsír
12 g
Szénhidrát
8 g
Elkészítés:

1. A finomra vágott vöröshagymát megdinszteljük az olívaolajon. Hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt és a kurkumát. A karfiolt átpirítjuk a hagymával együtt, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és felöntjük a zöldségalaplével. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve puhára főzzük a karfiolt.

2. Amikor a karfiol megpuhult, hozzáadjuk a natúr joghurtot és a feta sajtot, majd botmixerrel krémesre turmixoljuk a levest. Ízesítjük sóval, borssal, citrom frissen facsart levével.

3. Aprított snidlinggel tálaljuk.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.