Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Snidlinges karfiolkrémleves
(4 személyre)

Hozzávalók:
1 nagy fej karfiol
20 dkg burgonya
1 db vöröshagyma
2 ek olívaolaj
2 db zöldségleveskocka
2 dl főzőtejszín (10 %-os)
1 csomag snidling
bors
fűszerpaprika
fokhagymapor
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
1052 KJ (251kcal)
Fehérje
9 g
Zsír
13 g
Szénhidrát
25 g
Elkészítés:

1. A karfiolt apró rózsáira szedjük. A burgonyát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk.

2. A karfiolrózsák kb. negyed részét levesbetétnek egy tálban 1 evőkanál olívaolajban elkevert sóval, borssal, fokhagymaporral és fűszerpaprikával összeforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsin a sütőben 200 fokon 30 perc alatt megsütjük.

3. A maradék felforrósított olajon megfuttatjuk a hagymát. Felöntjük a leveskockákból készített 8 dl zöldséglével, felforraljuk. A burgonyát és a karfiolt a levesbe tesszük és kb. 20 percig főzzük. Beleöntjük a tejszínt, átforraljuk, majd botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

4. A snidlinget ollóval összevágjuk. Tálaláskor a levesre tesszük a megsült karfiolrózsákat és megszórjuk snidlinggel.

WEB/REC/C/2024/X/01-06v.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.