Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Zabpelyhes zellervagdalt

Hozzávalók:
40 dkg zellergumó
20 dkg barna kenyér
4 ek.zabpehely
3 dl tej
5 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
1 ek. olaj
4 db tojás
8 dkg vaj
1 tk. bazsalikom
1 tk. majoranna
3 tk. só
1 csomó petrezselyemzöld
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
2385KJ (570 kcal)
Fehérje
20,7 g
Zsír
33,4 g
Szénhidrát
36,8 g
Elkészítés:

1. Az apróra vágott vöröshagymát pirítsuk meg olajon, majd pároljuk  tovább az apróra vágott zellerrel, egészen addig, amig teljesen megpuhul. 

2. A kenyeret áztassuk meg a tejben, majd nyomjuk ki. 

3. Keverjük össze a péppé tört zellert, zabpelyhet, kenyeret, reszelt sajtot, tojást, fűszereket. 

4. Egy tűzálló tálat vajazzunk ki és a masszát öntsük bele 200 °C-os  sütőben 40-45 perc alatt süssük pirosra!


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.