Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Rakott karfiol, csirkehússal, árpagyönggyel

Hozzávalók:
1 kg karfiol
32 dkg csirkehús
12 dkg árpagyöngy
1,2 dl tejföl 12% zsírtartalmú
3 ek olaj
fokhagyma
vöröshagyma
fűszerpaprika
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
1612 KJ (385 kcal)
Fehérje
27 g
Zsír
14 g
Szénhidrát
37 g
Elkészítés:

1. A csirkehúst vágjuk apróra és készítsük el pörköltként. 

2. Az árpagyöngyöt kétszeres mennyiségű sós vízben főzzük meg. 

3. A karfiolt pároljuk vagy főzzük félpuhára.

4. Hőálló edényt kenjünk ki vékonyan az olajjal és rakjuk a karfiol felét majd az árpát és a  ledaraált csirkehúst. A tetejére ismét karfiol kerül melyet tejföllel locsoljunk meg. 

5. Sütőben 200 fokon körülbelül 40 perc alatt készre sütjük.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.