Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Friss nyári kapros tökfőzelék

Hozzávalók:
80 dkg friss gyalult tök
1 fej vöröshagyma
3 ek graham liszt
2 ek olaj
1,2 dl tejföl 12% zsírtartalmú
1 csokor kapor
ecet
édesítőszer
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
232 kcal
Fehérje
5,6 g
Zsír
12 g
Szénhidrát
24 g
Elkészítés:
1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
2. A megpárolt vöröshagymára rátesszük a gyalult tököt, kevés vízzel felengedve puhára pároljuk.
3. Elkészítjük a tejfölös habarást a graham liszttel, tejföllel, és hozzámelegítés után kiforraljuk.
4. Sóval, apróra vágott friss kaporral, kevés ecettel, édesítőszerrel ízesítjük.

A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.