Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Tengeri halfilé bakonyi módra, petrezselymes árpagyönggyel

Hozzávalók:
60 dkg tengeri halfilé
10 dkg szalonna
60 dkg gomba
2 ek liszt
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
0,8 dl tejföl 12% zsírtartalmú
1 csokor petrezselyemzöld
20 dkg árpagyöngy
őröltbors
fűszerpaprika
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
662,8 kcal
Fehérje
40,5 g
Zsír
31,7 g
Szénhidrát
47,6 g
Elkészítés:

1. A szalonnát apróra vágjuk és kisütjük a zsírját.

2. A vöröshagymát apróra vágjuk és a kisült zsíron só hozzáadásával megpároljuk.

3. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát.

4. Tejfölös habarást készítünk, melyet hozzámelegítve a gombához adunk.

5. Ízesítjük sóval, borssal, fűszerpaprikával.

6. Kiforralás után levesszük a tűzről.

7. A halfilét megsózzuk, enyhén borsozzuk és mindkét oldalán átsütjük.

8. Az árpagyöngyöt kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk, apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.

9. Tálalásnál a natúr halfiléhez tesszük a gombamártást és köretként a petrezselymes árpagyöngyöt.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.