Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Vadas pulykatokány

Hozzávalók:
32 dkg pulykacomb
1 fej vöröshagyma
8 dkg sárgarépa
8 dkg petrezselyem gyökér
8 dkg zeller
0,8 dl tejföl, zsírszegény, 12% zsírtartalmú
2 ek olaj
babérlevél
citromlé
mustár
őröltbors
édesítőszer
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
283 kcal
Fehérje
19,7 g
Zsír
16 g
Szénhidrát
14 g
Elkészítés:

1. A vöröshagymát lereszeljük, és az olajon só hozzáadásával megpároljuk.

2. A zöldségeket (sárgarépa, zeller, petrezselyem gyökér) megtisztítjuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük, majd a vöröshagymára téve, lepirítjuk.

3. Hozzáadjuk a felcsíkozott pulykahúst, lepirítjuk.

4. Hozzáadjuk a fűszereket, babérlevelet, sót és kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.

5. A lisztből és tejfölből habarást készítünk, majd óvatosan hozzámelegítve a mártáshoz adjuk.

6. Kiforralás után utóízesítjük, citromlével, mustárral, borssal, pici édesítőszerrel szükség esetén.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.