Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Almás zelleres pulykasaláta diós öntettel

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg alma
20 dkg zeller
8 dkg dió
4 dl joghurt, sovány 0,1 % zsírtartalmú
1 ek olaj, olíva
citromlé
édesítőszer
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
410 kcal
Fehérje
33,7 g
Zsír
22,8 g
Szénhidrát
15 g
Elkészítés:

1. A zellert megmossuk, meghámozzuk, az almát megmossuk.

2. Az almát héjastól felkockázzuk, a zellert megtisztítva megpároljuk.

3. A csirkemellet sütőben egészben megsütjük, sóval ízesítve.

4. Ha kihűlt a csirkemell felkockázzuk az alma és zeller méretével megegyező nagyságra.

5. A diót késsel feldaraboljuk.

6. Öntetet készítünk a joghurtból, sóval, citromlével, olívaolajjal, édesítőszerrel és az apróra vágott dióval.

7. A kihűlt, felkockázott csirkemellet, zellert, almát, összekeverjük és a joghurtos öntettel meglocsoljuk.

8. Hűtőben hagyjuk tálalásig.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.