Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Eszterházy csirketokány, kölessel

Hozzávalók:
48 dkg csirkemell
1 fej vöröshagyma
32 dkg sárgarépa
24 dkg petrezselyem gyökér
1,2 dl tejföl, zsírszegény, 12% zsírtartalmú
2 ek olaj
24 dkg köles
1 ek liszt
babérlevél
citrom
mustár
őrölt bors
édesítőszer
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
554 kcal
Fehérje
39 g
Zsír
17 g
Szénhidrát
55 g
Elkészítés:

1. A vöröshagymát lereszeljük, és az olajon só hozzáadásával megpároljuk.

2. A zöldségeket (sárgarépa, petrezselyem gyökér) megtisztítjuk, és egyenletes kockákra vágjuk, majd a vöröshagymára téve, lepirítjuk.

3. Hozzáadjuk a felcsíkozott csirkehúst, lepirítjuk.

4. Hozzáadjuk a fűszereket,babérlevelet, sót, citromhéját és kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.

5. A lisztből és tejfölből habarást készítünk, majd óvatosan hozzámelegítve a mártáshoz adjuk.

6. Kiforralás után utóízesítjük, citromlével, mustárral, borssal, pici édesítőszerrel szükség esetén.

7. A kölest másfélszeres mennyiségű sós víz hozzáadásával megpároljuk.

8. A csirketokányt a kölessel együtt tálaljuk.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.