Chilisbab borjúhússal
Hozzávalók:
28 dkg szárazbab
24 dkg borjúcomb, darálva
12 dkg kukorica
12 dkg kaliforniai paprika
1 fej hagyma
4 dkg sűrített paradicsom
2 ek étolaj
tengeri só
fűszerpaprika
fokhagyma
Elkészítés:
1. A szárazbabot beáztatjuk pár órára, majd puhára főzzük.
2. Az olajon sóval együtt megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
3. A borjúhúst megpirítjuk.
4. Hozzáadjuk a kukoricát, paradicsompürét, fokhagymát, fűszerpaprikát és a megfőzött babot.
5. A kaliforniai paprikát apró, kukoricaszem nagyságúra vágjuk és kevés víz hozzáadásával megpároljuk a raguban.
6. Ha megpuhultak az alapanyagok, levesszük a tűzről és tálaljuk.