Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Chilisbab borjúhússal

Hozzávalók:
28 dkg szárazbab
24 dkg borjúcomb, darálva
12 dkg kukorica
12 dkg kaliforniai paprika
1 fej hagyma
4 dkg sűrített paradicsom
2 ek étolaj
tengeri só
fűszerpaprika
fokhagyma
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
507 kcal
Fehérje
30,3 g
Zsír
15 g
Szénhidrát
53,4 g
Elkészítés:

1. A szárazbabot beáztatjuk pár órára, majd puhára főzzük.

2. Az olajon sóval együtt megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.

3. A borjúhúst megpirítjuk.

4. Hozzáadjuk a kukoricát, paradicsompürét, fokhagymát, fűszerpaprikát és a megfőzött babot.

5. A kaliforniai paprikát apró, kukoricaszem nagyságúra vágjuk és kevés víz hozzáadásával megpároljuk a raguban.

6. Ha megpuhultak az alapanyagok, levesszük a tűzről és tálaljuk.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.