Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Párolt, almás lilakáposzta

Hozzávalók:
80 dkg lilakáposzta
40 dkg alma
1 nagy fej vöröshagyma
ételecet
1 ek étolaj
kömény, őrölt
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
147 kcal
Fehérje
3,9 g
Zsír
5,8 g
Szénhidrát
19,2 g
Elkészítés:

1. A káposztát megmossuk és felszeleteljük vékony csíkokra.

2. Az almát megmossuk, magház nélkül felcsíkozzuk.

3. A vöröshagymát megtisztítjuk, felvágjuk.

4. Az olajat felhevítjük és a köménymagot megpattogtatjuk rajta, majd a vöröshagymát megpároljuk, megsózva.

5. Rátesszük a káposztát és az almacsíkokat.

6. Ha már megpuhult a káposzta, utóízesítjük enyhén ecettel.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.