Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Zelleres burgonyapüré

Hozzávalók:
60 dkg burgonya
40 dkg zeller
4 dl tej, 1,5%-os
4 dkg margarin
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
257 kcal
Fehérje
7,6 g
Zsír
10 g
Szénhidrát
32,8 g
Elkészítés:

1. Megtisztítjuk a burgonyát és a zeller, majd egyenlő kockákra vágjuk.

2. Hideg, sós vízben feltesszük főni a zellert és a burgonyát.

3. Ha megpuhult a zöldség, leöntjük róla a vizet és burgonyanyomón áttörjük.

4. Hozzáadjuk a forró tejet, margarint az áttört zöldséghez, és folyamatosan keverjük habverővel, amíg eléri a krémes, egynemű állagot.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.