Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Borsos tokány borjúhúsból

Hozzávalók:
32 dkg borjúhús
1 nagy fej hagyma
0,04 kg sűrített paradicsom
2 ek étolaj
fokhagyma
fekete bors, őrölt
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
210 kcal
Fehérje
16 g
Zsír
14 g
Szénhidrát
4 g
Elkészítés:

1. A vöröshagymát megpucoljuk és apróra vágjuk.

2. A húst megmossuk és felcsíkozzuk.

3. Felforrósítjuk az olajat és a vöröshagymát megpároljuk, sóval ízesítve.

4. A paradicsompürén átpirítjuk a húscsíkokat.

5. Ízesítjük őrölt borssal, fokhagymával.

6. Ha megpuhult a hús, lezárjuk a tüzet.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.