Kínai pirított tészta zöldséggel és csirkehússal (5 személyre)
Hozzávalók:
20 dkg rizstészta
25 dkg fejes káposzta
25 dkg sárgarépa
5 dkg olívaolaj
25 dkg csirkemell
szójaszósz
só, petrezselyem
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
326,4 kcal
Elkészítés:
1. A tésztát szárazon kicsit átpirítjuk, majd enyhén sós vizet öntve rá megfőzzük.
2. A káposztát, a répát és a csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, olajon átfuttatjuk. A hús alá kevés vizet öntve puhára pároljuk.
3. Ha az összetevők elkészültek, a zöldségeket és a húst a leszűrt tésztához keverjük, sóval, ízlés szerint szójaszósszal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Összemelegítés után tálaljuk.