Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Fetával töltött gombafejek (4 személyre)

Hozzávalók:
8 db csiperkegomba
fél doboz krémfehérsajt vagy feta
1 dl főzőtejszín (20 %-os)
1 gerezd fokhagyma
4 evőkanál olívaolaj
snidling, őrölt fekete bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
985,95 KJ/ 234,8 kcal
Fehérje
5,75 g
Zsír
22,75 g
Szénhidrát
3 g
Elkészítés:

1. A gombák szárát óvatosan kitörjük a gombafejekből. A kalapot lehámozzuk.

2. A krémfehérsajtot (fetát) villával összetörjük, hozzáadjuk a főzőtejszínt, belenyomunk 1 gerezd fokhagymát, majd belevágjuk a snidlinget is. Alaposan összekeverjük a krémet, őrölt fekete borssal ízesítjük.

3. Nyomózsák segítségével vagy egyszerűen egy kanállal megtöltjük vele a gombafejek belsejét.

4. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, erre fektetjük a gombafejeket úgy, hogy ne érjenek össze. 200 fokon előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Ha a teteje kezd megpirulni, mérsékeljük félidőben a hőfokot.

5. Tzatzikivel tálalhatjuk, de önmagában is egy finom előétel.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.