Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Sült pisztráng Waldorf salátával (2 személyre)

Hozzávalók:
2 darab pisztráng
30 dkg alma
2 darab zellerszár
100 g dió
4 gerezd fokhagyma
1 darab citrom
1 dl tejszín
2 dl majonéz (cukormentes)
1 csokor petrezselyem
olívaolaj
só, bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
4481 KJ/ 1067 kcal
Fehérje
34,2 g
Zsír
32,5 g
Szénhidrát
20 g
Elkészítés:

1. Felaprítjuk a petrezselymet és a fokhagymát, egy tálban összekeverjük az extra szűz olívaolajjal, sóval és borssal. Egy-két teáskanál citromlevet is adhatunk hozzá.

2. Egy éles késsel beirdaljuk a pisztráng mindkét oldalát, kb. 6-7 vágással. Megsózzuk a halat, majd bedörzsöljük a pácot, hogy a beirdalt részekbe is bejusson. A halakat egy tepsibe fektetjük és betesszük a sütőbe, 200 fokon kb. 15 percet sütjük.

3. Az almát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és ráfacsarjuk a citrom levét. A zeller szárát felkarikázzuk, a dióbelet durvára törjük. Összekeverjük a majonézzel és a tejszínnel, ízlés szerint borsozzuk.

4. Tálaláskor a salátából a tányérra rakunk, és ráfektetjük a pisztrángot.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.