Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Tonhallal töltött édesburgonya

Hozzávalók:
1 darab közepes (35 dkg) édesburgonya
8 dkg tonhalkonzerv
1 fej lilahagyma
2 dkg mustár (cukormentes)
őrölt bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
447 KJ (106,5 kcal)
Fehérje
6,5 g
Zsír
0,5 g
Szénhidrát
18,75 g
Elkészítés:

1. Az édesburgonyát hosszában kettévágjuk, és mindkét felét megszurkáljuk villával. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a vágott felületükkel felfelé.

2. Alufóliával lefedve 220 fokon 35 perc alatt hagyjuk megpuhulni a sütőben. A sütési idő felénél távolítsuk el az alufóliát.

3. A megsült édesburgonyák belsejét kanállal kivájjuk. A kanállal kikanalazott belső részt összekeverjük a tonhallal, sóval, borssal, mustárral, apróra vágott lilahagymával.

4. Az elkészült tölteléket visszatöltjük az édesburgonya belsejébe.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.