Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Parajos-diós rakott pasztinák (4 személyre)

Hozzávalók:
20 dkg köles
15 dkg vöröshagyma
80 dkg paszternák
40 dkg paraj
2 ek szűz olívaolaj
2 ek repceolaj
5 dl zöldségalaplé
20 dkg dió
3-4 gerezd fokhagyma
2 dl tejszín (10 %-os)
1 ek kókuszzsír
kurkuma
pirospaprika
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
3613 KJ (860,3 kcal)
Fehérje
23,35 g
Zsír
513 g
Szénhidrát
73 g
Elkészítés:

1. A kölest hagymás olajon megforgatjuk, és a zöldségalaplével felöntve készre főzzük. Ha megfőtt, durvára vágott diót keverünk bele.

2. A paszternákot sós vízben roppanósra pároljuk. A parajt a fokhagymával együtt blansírozzuk.

3. Egy tepsit a kókuszzsírral kikenünk, a paszternák felét lerakjuk, erre kerül a diós köles fele, majd a blansírozott paraj, a köles másik fele, és végül a maradék paszternák.

4. A tetejére sajtszószt készítünk. A tejszínt a repceolajjal, kurkumával, pirospaprikával, sóval kikeverjük, és a rakott zöldségekre öntjük.

5. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.


A Diabétesz Kontroll Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kontroll Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2013 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.