Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Sütőzacskóban sült lazac borsópürével (4 személyre)

Hozzávalók:
4 szelet (70 dkg) lazacfilé
1 db citrom
3 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 kg zöldborsó
2 dl víz
1 dl kókusztej
friss gyömbér, mentalevél
só, őrölt bors
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
2099 KJ (500 kcal)
Fehérje
51 g
Zsír
26,3 g
Szénhidrát
38 g
Elkészítés:

1. A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, citromlével megcsepegtetjük. Bőrös felükkel lefelé kettesével sütőzacskóba tesszük, tetejüket citromkarikával beborítjuk. A zacskót lezárjuk és 15 percig sütjük 180 fokos sütőben.

2. Egy lábosban a felhevített olajon 3-4 perc alatt megpirítjuk a hagymát, sózzuk. Ráreszeljük a fokhagymát és a gyömbért, további fél percig pirítjuk. Hozzáforgatjuk a borsót, felengedjük vízzel, forrástól számítva 6-7 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, kókusztejjel és mentával dúsítjuk.

3. Az egészet összeturmixoljuk, nem baj, ha darabos marad. Sózzuk, borsozzuk. A lazaccal tálaljuk.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.