Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Gombás, tofus lasagne (4 személyre)

Hozzávalók:
60 dkg tofu
60 dkg csiperkegomba
4 szál zöldhagyma
1 db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
40 dkg hámozott paradicsom (konzerv)
25 dkg kockázott paradicsom (konzerv)
1 ek olaj
2 kk eritrit (édesítőszer)
½ dl száraz fehérbor
10 dkg tejföl (12%-os)
20 dkg Trappista sajt
25 dkg durum lasagnetészta
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
2880,2 KJ (686 kcal)
Fehérje
42 g
Zsír
30,5 g
Szénhidrát
60 g
Elkészítés:

1. A tofut nagyon vékonyan felszeleteljük. A gombát szeletekre, a vöröshagymát és a fokhagymát finomra, a zöldhagymát karikákra vágjuk.

2. A paradicsomokat egy edényben az édesítőszerrel, kakukkfűvel, sóval, borssal felforraljuk. Serpenyőben forró olajon a gombát a hagymákkal néhány perc alatt megpirítjuk. Kivesszük a visszamaradt zsiradékot, a borral felforraljuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, majd a gombával összekeverjük.

3. Sütőformába rétegezzük a hozzávalókat: a paradicsomszósz egyharmada, egy réteg tofu, egy sor gomba reszelt sajttal megszórva, egy réteg lasagnetészta. Majd megismételjük. A tetejére a maradék paradicsomszósz és sajt kerül.

4. Sütőben 180 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.