Email:
Jelszó:
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor készítünk Önnek egy új átmeneti jelszót, amivel beléphet.

Kérjük, adja meg az email címét, amivel be szokott lépni. Erre a címre küldjük Önnek az átmeneti jelszavát.

Diókéregben sült lazac zöldségekkel
(4 személyre)

Hozzávalók:
80 dkg sütőtök
40 dkg fejes káposzta
40 dkg kelbimbó
30 dkg cékla
80 dkg lazacfilé
1 db tojás
20 dkg darált dió
fokhagymagranulátum
A kép csak illusztráció!
Kalóriatartalom
3764 KJ (896 kcal)
Fehérje
60 g
Zsír
49 g
Szénhidrát
57 g
Elkészítés:

1. A sütőtököt kettévágjuk, kimagozzuk, 1,5 cm széles cikkelyekre vágjuk a káposztával együtt. A céklát feldaraboljuk, a kelbimbó szárrészét kicsit levágjuk.

2. A fokhagymaporral kevert olajjal bedörzsöljük a zöldségeket és egy sütőpapírral bélelt tepsire terítjük. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

3. A halat 4 szeletre vágjuk, megforgatjuk a felvert tojásban és megszórjuk a darált dióval. Mikor a zöldségsütés első 20 perce letelt, betesszük a halat is, és további 20 perc alatt készre sütjük a halakat és a zöldségeket is.

4. A sült lazacot a megsült zöldségekkel tálaljuk.

WEB/REC/C/2025/I/01-06v.


A Diabétesz Kliens Program támogatói:


Az Accu-Chek® Instant készülék gyógyászati segédeszköz.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.
A Diabétesz Kliens Program® a Roche Magyarország Kft. bejegyzett védjegye. © 2021 Roche
AC/WS/C/2020/01v.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Valami történt.